Sindrom parkinsonian caz clinic

Pacientul R P in varsta de 72 ani diagnosticat neurologic cu sindrom parkinsonian prezinta semne de rigiditate musculara, tremuraturi si incetinirea miscarilor voluntare , dureri periodice in regiunea lombara ,transpiratii nocturne, scaderea memoriei, limba rosie fara depozit, uneori tiuituri in urechea stanga. Tratamentul indicat prin acupunctura se adreseaza insuficientei Yin-Qi a Ficatului si Rinichilor iar corectarea s-a facut prin fortificarea Ficatului si Rinichilor folosind punctele acupunctice R3,VB34,F3,V23, VC4,RP6,VB20.

Concomitent i s-au prescris suplimente tinta care au ajutat la ameliorarea simptomelor cel mai important fiind Bio-Seleniu+Zinc , produs Pharma Nord. Bio-Seleniu+Zinc este un produs care se află pe piață de peste 25 de ani. El conține seleniu, zinc, vitaminele A, B6, C și E. Acestă combinație unică de nutrienți care se completează și se sprijină unii pe alții, face din Bio-Seleniu+Zinc antioxidantul ideal. Bio-Seleniu+Zinc poate fi folosit ca alternativă la preparatele cu multivitamine care conţin cantități mari de beta-caroten și care, din acest motiv, sunt contraindicate la fumători.

Bio-Seleniu+Zinc conține 100 de micrograme de seleniu organic sub formă de drojdie cu seleniu cu absorbție ridicată.

Această drojdie, numită SelenoPrecise, conține 67% seleno-methionină și 33% alte forme de seleniu. 88.7% din seleniul care se găsește în tableta de Bio-Seleniu+Zinc se absoarbe în organism. Această absorbție ridicată se datorează în mare parte și faptului că seleniul este legat organic cu zincul și cu vitaminele A, B6, C și E.

Drojdia cu seleniu de la Pharma Nord este o drojdie patentată și este mai bine absorbită decât alte forme organice sau anorganice de seleniu.

Comentariile sunt inchise.