Dureri articulare si nevralgii

T.M. in varsta 17 ani , sportiva de performanta, acuza dureri in zona genunchi drept , combinata uneori cu dureri lombare cu iradiere in membrele inferioare. De asemenea in perioada friguroasa a anului se declanseaza nevralgia de trigemen tot pe partea dreapta.

Tratamentul indicat a fost prin homeopatie ( remediul Bryonia Alba ) si terapia Shiatsu o data pe saptamana combinat cu terapia Bioptron, iar ca suplimente indicandu-i Bio-Glucozamin Plus ce contine:

  • glucozamină, condroitină şi vitamina C
  • Glucozamina este o substanţă naturală care se găseşte în cartilajul articular uman
  • Produsul conține vitamina C care contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a sistemului osos şi a ligamentelor
  • Fabricat în Danemarca sub control farmaceutic

Bio-Glucosamin Plus este un supliment alimentar care se prezintă sub forma unor tablete filmate, fiecare conţinând 250 mg de Sulfat de Glucozamină, 200 mg de Extract de Sulfat de Condroitină şi 20 mg de vitamina C.

Ingestia zilnică de Bio-Glucosamin Plus este o modalitate prin care putem oferi articulaţiilor o parte din substanţele care se găsesc în mod obișnuit în cartilaj. Vitamina C sprijină organismul şi procesele biologice care contribuie la mobilitatea articulaţiilor.


Comentariile sunt inchise.